banner113

Anadolu Birliği Derneği Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş makamında ziyaret etti.

Anadolu Birliği Derneği Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a Başarılar Diledi

Anadolu Birliği Derneği Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş makamında ziyaret etti.

“İzmir için el ele vereceğiz”

 

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, “Bir düşünce kuruluşu olarak başta yerel yönetimler olarak, tüm kurumlarla İzmir için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Anadolu Birliği Derneği Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı ziyaret etti. Pekdaş’a başarılar dileyen dernek yönetimi, İzmir’in ve Konak’ın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mayıs ayının sonunda yeni yönetim kurulunu oluşturan Anadolu Birliği Derneği, kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Konak Belediyesi’ni ziyaret eden dernek yönetimi, kentsel dönüşüm başta olmak üzere kentin çeşitli sorunları hakkında Pekdaş ile görüş alışverişinde bulundular.

Dernek Genel Başkanı Ferhan Ademhan, Pekdaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bizler sizi hukukçu kimliğinizden tanıyoruz. Baro başkanı ve avukat olarak yaptıklarınız bu kentin hafızasında. İnanıyoruz ki, belediye başkanı olarak da bu kente önemli katkılar sunacaksınız. Görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

 

ORTAK ÇALIŞMA

Ademhan, Anadolu Birliği Derneği’nin bir düşünce kuruluşu olduğunun altının çizerek, “Bir düşünce kuruluşu olarak başta yerel yönetimler olarak, tüm kurumlarla İzmir için el birliğiyle çalışacağız. Özellikle ülkemizdeki şiddet ortamının sona ermesi ve kalıcı barış için farklı alanlarda çalışmalar gösteriyoruz. Yerel yönetimlerle de bu konuda ortak çalışmalar yürütmek istiyoruz” diye konuştu.

 

İZMİR-DİYARBAKIR BULUŞMASI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Diyarbakır eski Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir buluşmasını hatırlatan Ademhan, “Derneğimiz o buluşmada önemli rol oynamıştı. Türkiye’nin doğusu ile batısının el ele vermesi için böyle çalışmaların devamının gelmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Bu yıl ki fuarın konuğu Diyarbakır. Bizler, bu İzmir-Diyarbakır buluşmasında güçlü barış mesajları vermeliyiz” sözlerine yer verdi.

 

100 GÜNÜ TAMAMLADIK

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, Anadolu Birliği Derneği’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Biz de, belediyede 100. günümüzü geride bıraktık. Göreve geldiğimiz günden bu yana kentin sorunlarını kent dinamikleriyle, kitle örgütleriyle çözmeye çalıştık. Konak Tünelleri konusunda forumlardayız ve bu konudaki tartışmaların içindeyiz. Her konuda, sorunun muhatabı olan kesimle hareket ediyoruz. Anadolu Birliği Derneği’ni de biz ilgiyle takip ediyoruz. Konak için bir dayanışma içinde olmamız gerekiyor. İstihdam başta olmak üzere, bütün toplumsal sorunlarda görüş ve destekleriniz bizim için önemlidir” açıklamasını yaptı.

Ziyaretin sonunda dernek yönetimi ve Pekdaş fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 13:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER