banner113

Anadolu Birliği Alkin’i Ağırlayacak

Anadolu Birliği Derneği “Türkiye’de Siyasi İstikrar ve Ekonomik Gelişme” konulu panel düzenleyecek. 15 Ağustos’ta İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenecek panele Prof Dr Kerem Alkin konuşmacı olarak katılacak.

Anadolu Birliği Alkin’i Ağırlayacak

Anadolu Birliği Derneği güncel ekonomik ve siyasal gelişmelerin ele alınacağı etkinlikler dizisine başlayacağımı belirten Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, etkinliğin iş dünyası için önemli bir fikir alışverişi olacağını kaydetti.

Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof Dr Kerem Alkin’in alanında önemli öngörülere, bilimsel çalışmalara sahip olduğunu vurgulayan Ademhan, etkinliğin iş dünyası için önemli bir fikir alışverişi olacağını belirterek şunları söyledi:

 “Değerli hocamız güncel siyasetin ekonomide yarattığı ve yaratacağı muhtemel sonuçlarla ilgili bizimle tecrübelerini paylaşacak. İzmir iş dünyası içinde de yer alan biz sivil toplum kuruluşu temsilcileri bu görüşlerden yararlanmalıyız. Hayatın her alanında uzmanların bize aktaracağı fikirler bizi güçlendirir. Bu panelimizin de böyle bir katkı yapacağına inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 23:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER