banner113

Kızıltepe Dicle Vestel Mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Kızıltepe Dicle Vestel Mağazası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine,Ak parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ,Kızıltepe İlçe Kaymakamı , Erkaya Yırık,Sivil Toplum örgütleri üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 Kızıltepe Dicle Vestel  Mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Kızıltepe Dicle Vestel  Mağazası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine,Ak parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ,Kızıltepe İlçe Kaymakamı , Erkaya Yırık,Sivil Toplum örgütleri üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 Beyaz eşya  mağazasının  açılışında Ak parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, mağazanın Kızıltepe’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Vestel’in yeni  mağazası Kızıltepe’de eski h astane karşısında açıldı. Dicle r Dayanıklı Tüketim malları şirketi tarafından açılan 750 metrekarelik mağazada LCD ‘den buzdolabına kadar bir evin ihtiyacı olabilecek her türlü beyaz eşyayı bulabilmeniz mümkün.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği açılışa özel yapılan kampanyada fırın ve Bulaşık makineleri , Çamaşır makinesi , buzdolabı  ve LCD TV ler uygun fiyata satışa sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2012, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER