Yeni Kızıltepespor Sezona Galibiyetle Başladı: 3-0

Türkiye Voleybol Federasyonu 2020-2021 sezonu oynanan müsabakalarla başladı. İlk hafta Mardin’in 2 Voleybol takımı karşı karşıya geldi.

Yeni Kızıltepespor Sezona Galibiyetle Başladı: 3-0
Voleybol Federasyonu 1. Ligi B grubunda mücadele eden Yeni Kızıltepe spor ile Mardin Dinamik Gençlik spor voleybol takımları yeni sezonun ilk haftasın da Mardin Artuklu Spor Salonunda karşı karşıya geldi.

 

Geçen sezon yakaladığı galibiyet serisini yeni sezonda da sürdüren Kızıltepe temsilcisi Yeni Kızıltepe spor voleybol takımı maçta Mardin Dinamik Gençlik spor’u net bir skorla 3-0 yenerek lige galibiyetle başladı. Karşılaşmada Kızıltepe ekibi rakibine karşı setleri 26-24, 25-17 ve 25-11 alarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

 

Maç öncesi Yeni Kızıltepe spor voleybol spor kulübü başkanı Turgut Cevheroğlu ile Mardin Dinamik gençlik spor kulübü başkanı Ercan Koçhan karşılıklı olarak birbirine çiçek takdim ederek başarı dilediler.

 

Maçın adından açıklamada bulunan kulüp başkanı Turgut Cevheroğlu, geçen sezonki başarıyı bu sezonda sürdürmeyi hedeflediklerini ve bu sezon üstüne koyarak daha iyi sonuçlar elde etmeyi arzuladıklarını belirterek takıma verdiği destekten dolayı Kızıltepe Kaymakamı/Belediye başkanı Hüseyin çam’a teşekkür ettiğini söyledi. Cevheroğlu, “ Bu galibiyetimizi Kızıltepem için gece gündüz çabalayan sayın kaymakamımız Hüseyin Çam!a armağan ediyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2020, 21:20

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER