Yeni Kızıltepe Spor Efeler Ligi'nde

Yeni Kızıltepe Spor Şampiyonluk Kupasını Aldı.

Yeni Kızıltepe Spor Efeler Ligi'nde
AXA Sigorta Efeler ligi’ne yükselen Yeni Kızıltepe Spor ve Cizre Belediye spor takımları madalya ve kupalarını aldı.

 

TVF Erkekler 1. Ligi final etabı karşılaşmaları, bugün oynanan üçüncü gün karşılaşmalarının ardından sona erdi. Oynanan finallerin son karşılaşmalarında Yeni Kızıltepe spor, Jeopark Kula Belediye spor’u 34-32, 25-17 ve 25-18 skorlu setlerle 3-0 yenerken, Cizre Belediye spor ise Akkuş Belediye spor’u (23-25, 25-22, 25-20, 19-25, 15-8 ) 3-2 yendi.

 

Bugün oynanan karşılaşmaların ardından puan cetvelini ilk iki sırada tamamlayan Yeni Kızıltepe Spor ve Cizre Belediye spor takımları, AXA Sigorta Efeler Ligi’ne yükseldi.

 

Cizre Belediye spor ise Akkuş Belediye spor karşılaşmasının ardından yapılan kupa töreninde, TVF Erkekler 1. Ligi final etabını şampiyonlukla tamamlayan Yeni Kızıltepe Spor takımına madalya ve kupalarını Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu takdim etti.

 

TVF Erkekler 1. Ligi final etabını ikincilikle tamamlayan Cizre Belediye spor takımına madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, ikincilik kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 12:41

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER