banner113

Voleybol Gençler B Kız - Erkek Türkiye Finali Başladı

23-28 Şubat 2015 tarihleri arasında İlimiz Kızıltepe ve Artuklu İlçelerinde düzenlenen Voleybol Gençler B Kız - Erkek Türkiye Birinciliği yarışmaları Mardin Atatürk Spor salonu ve Kızıltepe Atatürk Spor salonunda başladı.

Voleybol Gençler B Kız - Erkek Türkiye Finali Başladı
Erkeklerde; Malatya Spor Lisesi ve İstanbul Büyükçekmece Özel Cihangir Anadolu Lisesi, Kızlarda ise; Bursa Nilüfer Özel Bahçe Şehir Koleji ve İzmir Özel Gelişim Koleji’nin karşılaşmalarıyla başladı. Türkiye birinciliği müsabakalarında Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Elazığ, Mersin, Erzurum, Malatya ve Samsun İllerinden gelen 8’ i Kız 8’ i Erkek 16 takım boy gösterecek. Erkek takımlarının maçları Mardin Artuklu ilçesi Atatürk Spor Salonunda, kız takımlarının maçları Kızıltepe ilçesi Atatürk Spor Salonunda oynanacaktır. Müsabakalara tüm voleybol severler davetlidir.


İl Müdürü Mustafa KUZU “ Hepinizi medeniyetler şehri tarihi kent Mardin’ de ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Sizler zaten finale gelerek büyük bir başarı elde ettiniz yapacağınız en güzel şeyi yaptınız. Hep dizilerde ve sinema filmlerinden gördüğünüz Mardin’ desiniz burada sadece Voleybol oynayarak vakit geçirmeyin zaten müsabakalar zamanında burada olacaksınız Mardin’ i ve Midyat İlçesini gezmenizi tavsiye ederim bu konuda üstümüze düşen bir şey varsa gezme konusunda yardımcı olacağız herkese başarılar diliyorum. “Dedi

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 23:19

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER