banner113

Veteranlar Masa Tenisi turnuvası şölen havasında geçti

Mardin Veteranlar Masa Tenisi turnuvası çok yoğun bir katılımla şölen havasında geçti

Veteranlar Masa Tenisi turnuvası şölen havasında geçti

Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu Mardin İl Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlenen Mardin Veteranlar Masa Tenisi turnuvasında bir araya gelen masa tenisi severler aileleri ile birlikte  Mardin Atatürk Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya katıldı.

Turnuvaya Mardin Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin ve yaklaşık 80 sporcu katıldı. Masa Tenisi severleri buluşturan turnuva yoğun bir katılım ile Mardin’in milli müziği Reyhani eşliğinde  şenlik havasında geçti. Turnuvaya katılan sporcuların birbirlerine olan özlemleri ve eski hatıralarını anlatmaları duygusal anlara sahne oldu.

Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin ” Amacımız, Masa tenisi severlerin buluştuğu güzel bir organizasyonda bir araya gelmekti. Bugün burada ilimize yakışır bir şekilde burada bu tabloyu gördüğüm için çok mutlu oldum. Bu mutluluğu bizlere katılımlarıyla yaşatan başta vali yardımcımız sayın Tolga Kamil Ersöz ile   tüm katılımcılara ve değerli ailelerine  teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvaya katılan bütün sporcularla yakından ilgilenen ve kendileri ile masa tenisi oynayan  İl Müdürü Çomaktekin’ in minik sporcuların da turnuva isteğini kabul etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi antrenörü İzzettin Atasever, “Turnuvanın bu şekilde yoğun bir katılımla gerçekleşmesi bizleri çok memnun etti. Amacımız 7’den 70’e kadar bu güzel sporumuzu gelecek nesillere taşımaktır. Milli Sporcumuz Simge İnal, Avrupa 3.cüsü olmasıyla Mardin’in “Gurur Simgesi” oldu. İnşallah daha nice simgelerimizi yetiştireceğiz. Yaptığımız turnuvaya bu derece yoğun katılımın olması bunun göstergesidir. Turnuvamıza gelerek bizlere şeref veren Vali Yardımcımız Sayın Tolga Kamil Ersöz, sporcularımıza ayrıca moral motivasyonu sağladı. Kendilerine ve bizlere hiç bir zaman desteğini esirgemeyen il müdürümüz Hadi Çomaktekin’ e, turnuvamıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

İki gün devam eden müsabakalar final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ve çekilen hatıra fotoğrafı  ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 23:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER