Uzunköprü;" Taraftarlarımıza Çok İyi Bir Takım Hediye Edeceğiz"

Mardin Fosfatspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü taraftarın yüreğine su serpecek umut dolu açıklamalarda bulundu.

Uzunköprü;
Mardin Fosfatspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, teknik ekibi ile birlikte kulüp tesislerinde açıklamalarda bulunarak ‘’öyle bir takım yaratacağız ki 90 dakika boyunca koşan, savaşan yüreğini ortaya koyan potansiyeli olan bir takım yaratacağız’’ diye konuştu.
Türkiye'nin her tarafındaki futbolcular ile görüşüyoruz diyen Uzunköprü, 2. Lig, 3. Lig hatta 1. Ligden bile futbolcular ile temas halinde olduklarını belirterek prensipte birden fazla oyuncu ile anlaştıklarını dile getirdi.
Mardin camiasını iyi bildiğini sözlerine ekleyen Uzunköprü, taraftarımızın içi rahat olsun, yanlış haberlere itibar etmesinler Mardin’e yakışır ve ligde ses getirecek bir ekip kuruyoruz diye konuştu.
Mardin Fosfatspor Teknik Direktörlük görevine geldiği için Kulüp Başkanı Sn. Abdulkerim Üner’e teşekkür eden Uzunköprü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;
‘’17 yıl sonra tekrardan yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Özellikle çok sevdiğim bir camiaya geldim, Mardin ilini ve taraftarlarını hakikaten çok seviyorum. Öncelikle bana bu görevi layık gören Abdulkerim başkana ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Başkanımız çok zor bir pozisyonda bu takıma sahip çıktı. Yönetimimiz ile birlikte transferlerimizi yapmaya başladık. Kampımızın ilk ayağı olan Mardin’de ayın 19'u itibari ile antrenmanlarımıza başladık. İlk etap kampımızın sonuna kadar 7-8 futbolcumuzu takımımıza kazandıracağız. Şu anda transfer ettiğimiz birçok futbolcumuz mevcut, prensipte anlaştığımız ve daha imza atmayan oyuncularımız da var. Transfer ettiğimiz futbolculardan kurulu olacak takımımızın en iyi futbolu oynayacağına hiç kimsenin şüphesi olmasın. 17 yıl önce nasıl Mardin'de sıfırdan bir takım kurmuş isek ve o takım o dönem nasıl tarih yazmış ise şuan kuracağımız takım da aynı şekilde güzel işler yapacaktır. Üst liglerde yaklaşık 20 yıl hocalık yapan biri olarak, bu liglerde sezon başlarında 18 takım kurdum. Kurmuş olduğum bu takımların hiçbiri de beni mahcup etmedi. Ben taraftarlarımıza seslenmek istiyorum herkes kenetlensin Mardin'de bir takımımız var başka profesyonel takımımız yok. Mardin Fosfatspor’un dışında başka takım yok. Bütün hassasiyetleri göz önünde bulundurup bu ligde ses getirecek bir takım yaratacağız. Özellikle de alt yapımıza değer vereceğiz altyapıdan da futbolcularımız var, gençlerimiz var şu anda iyi yolda gidiyoruz doğru oyuncular ile anlaşarak en iyi şekilde kuracağımız bu takımı Mardin’e hediye edeceğiz.’’

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 20:45

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER