banner113

U-16 Futbol Şampiyonu Kızıltepe Belediye Spor

Belediyespor, Güneydoğu Bölge şampiyonası’nda Mardin temsil etmeye hak kazandı.

U-16 Futbol Şampiyonu Kızıltepe Belediye Spor
Kızıltepe Belediye spor U-16 Futbol Takımı ligin son maçında Birlik spor’u yenerek şampiyon oldu.

Kızıltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Birlik sporu 7-1 yenerek U-16 ligin şampiyonu olan Kızıltepe Belediye spor Futbol Takımı, Güneydoğu Bölge şampiyonası’nda Mardin temsil etmeye hak kazandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcuların sahayı bayram yerine çevirerek şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Kızıltepe Belediye spor u16 futbol takımı Güneydoğu Bölge Şampiyonası’ndaki rakipleri ve maçların tarihleri ilerleyen günlerde belli olacak. Kızıltepe Belediye spor ve Birlik spor karşılaşmasını, Belediye Eş başkanları İsmail Ası, Leyla Salman, Belediye meclis üyeleri,birim müdürleri ve beraberindekiler izledi.

Genç futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik eden Belediye Eş başkanları“Sahaya yüreğini koyan U-16 genç sporcular sırtındaki formanın bilinciyle mücadele ederek çok önemli bir başarıya imza attı. Futbolda Kızıltepe Belediye Spor’un altyapısı başarıya çok alışkın olduğunu biliyoruz ve bu alışkanlığı sürekli devam ettirmek için çalışıyoruz. Şampiyon olan U-16 futbolcularımızı, teknik kadromuzu ve başarıda emeği bulunan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Kızıltepe Birlik spor teknik direktörü Şükrü Kılınç; "Gençlerin sağlıklı, idealist, hedefleri olan gençler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora çok önem veriyoruz. Gençlerimizin spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biz istiyoruz ki insanlarımız sporu sevsin, hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil de spor alanlarında top oynasın.Gençlerimiz kötü alışkanlıklar kazanmasın, spor alanlarında kendilerini göstersin istiyoruz, tüm gayretimiz bunun için.Çok zor şartlarda ve maddi imkansızlıklarla boğuşa boğuşa takımımızı final maçına getirdik.Beledite spor başarısından dolayı tebrik ederim " dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 20:37

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER