banner113

SODES MARDİN ATLETİZM ÇALIŞMALARI YENİ PROJE İLE DEVAM EDİYOR

Türkiye Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, Mardin Valiliği SODES Koordinasyon Birimi’nce koordine edilen ve Mardin Atletizm Spor Kulübü’nce yürütülen “Mardin’de Atletizm Sporunu Sevdirme ve Yaygınlaştırma” isimli SODES Projesi 2013 Kasım ayı itibarıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.

SODES MARDİN ATLETİZM ÇALIŞMALARI YENİ PROJE İLE DEVAM EDİYOR

 Mardin Atletizm Spor Kulübü Yürüttüğü ‘’Mardin’de Atletizm Sporunu Sevdirme ve Yaygınlaştırma Projesi ‘’ Devamı olan 2013 SODES Projesine yoğun bir ilgi gösterilmektedir. Çeşitliokullarvemahallelerden seçilen dez avantajlı öğrenci ve gençlere yönelik proje kapsamında Atletizm sporunu sevdirme konusunda destekverilecektir. Dernek Başkanı Balkan Şampiyonu Milli Atlet Mehmet Münir CURA SODES projemizin amacı gençlerin ve çocukların boş zamanlarını spor yaparak sağlıklı bireyler olma yolunda yetenekleri keşfederek kendi farkındalıklarını hissettirmekolduğunu topluma faydalı bilinçli olması konusunda katkı sunmaktır.

                CURA SODES Projesinin Mardin ilimize hayırlı olmasını Projemizi destekleyen Türkiye Kalkınma Bakanlığı, Mardin Valiliği ve SODES Koordinasyon Birimine Dernek yönetimi adına teşekkür ederim. İnşallah aynı tempoyla başarılı çalışmaların devamı gelmesi için çaba harcanacaktır.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2013, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER