Şampiyon Kızıltepe 47 Spor Kupasını Aldı

Mardin 2. Amatörde geçen hafta Şampiyonluğunu ilan eden Kızıltepe 47 spor kendi sahasında karşılaştığı rakibi Mazıdağı Fosfatspor’u 4-0 yenerek Şampiyonluğunu taçlandırdı.

Şampiyon Kızıltepe 47 Spor Kupasını Aldı

Sezon başından beri mücadele ettiği Mardin 2. Amatörde liderliğini kaptırmayan be namağlup Şampiyon olan Kızıltepe 47 Spor Kızıltepe ilçe stadında konuk ettiği ve Şampiyonluk adaylarından lig ikincisi Mazıdağı Fosfatspor oynadığı maçta rakibini 4-0 yenerek daha önce ilan ettiği Şampiyonluğunu perçinleyip rakibine ilk yenilgisini tattırdı.

Önümüzdeki futbol sezonunda Mardin 1. Amatörde mücadele etmeyi hak eden Kızıltepe temsilcisi Kızıltepe 47 spor sezon boyunca tüm maçlarını kazanırken tek beraberliğini Şampiyon adayı Mazıdağı Fosfatspor karşısında deplasmanda elde etti.

İlçe Kaymakamı Mehmet Yüzer’in de 2. Yarısını izlediği maçın bitiminde Şampiyon takıma kupasını Mardin Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Doğan Ağalday’ın elinden aldı. Büyük sevinç yaşayan takım yönetimi, teknik kadro ve futbolcular başarılarını taraftarlarıyla paylaştı.

Kızıltepe 47 spor kulüp başkanı Fahrettin Işık, Sezon başından bu yana her maçlarını kazanarak yenilmeden hak ettikleri bir Şampiyonluk kazandıklarını belirterek sahada ter döken emek sarf eden teknik kadro ve futbolcuları tebrik ederek kutlayan Işık, sezon boyunca kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 22:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER