banner113

Şampiyon Fırat Spor Eş Başkan Türk'ü Ziyaret Etti

Mardin Amatör liginde Şampiyonluğunu ilan eden Kızıltepe Fırat Spor, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret ederek üzerinde "Ahmet Türk" yazılı takımın formasını hediye etti.

Şampiyon Fırat Spor Eş Başkan Türk'ü Ziyaret Etti

Mardin Amatör liginde Şampiyonluğunu ilan edip BAL  ligi finali oynamaya hak kazanan Kızıltepe Fırat Spor, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ü makamında ziyaret ederek  başarılarını paylaştı. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Derin, Teknik Heyet ve takım kaptanı katıldı.

5 Nisan tarihinde BAL liginde mücadele eden Mardin spor ile final maçında karşılaşacaklarını söyleyen Derin, Büyükşehir statüsünde olan Mardin ilinin BAL liginde tek takımla temsil edilmesinin haksızlık olduğunu söyledi.  Her iki takım oyuncularının büyük bir emek sarf ettiğine dikkat çeken Derin, "Bu iki takımdan biri yenilirse yenilen takım amatör ligine düşecek. Böyle bir uygulama her iki takım içinde haksızlık olur. Tıpkı bizim gibi sezon boyu BAL liginde ter döken Mardinspor’un da kaybetmesi durumunda bir sezonluk emeği heba olacak. Federasyondan ve siyasetçilerden bu duruma bir çözüm getirmelerini bekliyoruz” dedi.

Fırat spor takımının kendilerini ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu açıklayan Eş Başkan Türk ise başarılarından dolayı takımı tebrik ederek  büyükşehir olarak gerekli desteği sunacaklarını ifade etti.

Görüşmenin ardından ziyaretçiler Eş Başkan Türk'e üzerinde "Ahmet Türk" yazılı takımın formasını hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 19:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER