banner113

Masa Tenisçilerimiz Kupalara Doymuyor

Masa Tenisi Federasyonu Faaliyeti programı gereğince Batman İlinde yapılan Türkiye Masa Tenisi Minik Bayanlar ve Erkekler Grup yarışmalarında İlimiz Margenç Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takımları büyük bir başarıya imza attı.

Masa Tenisçilerimiz Kupalara Doymuyor
30 takımının yarıştığı müsabakalarda Kızlarda Mardin Margenç Takımımız; Minikler kategorisinde Mardin, Masa Tenisi Tarihinde İlk defa Şampiyon olarak bir ilki başarmanın sevincini yaşadık. Margenç Erkek takımımızda Final oynayarak  Türkiye finallerine iki takımla katılma başarısını gösterdik.

   Masa Tenisi Milli Antrenörümüz İzzettin ATASEVER; Margenç Masa Tenisi Takımı olarak Türkiyede Masa Tenisinde üst düzeyde olduklarını katıldığımız her yarışmada kupa ile döndüklerini en son Batman’da yapılan Grup müsabakalarında hem Erkek hem Bayan Takımlarımız Final oynayarak;  üstün bir başarı elde ettiklerini, hedeflerimizin Türkiye Finallerinde zirveye çıkmak olduğunu söyledi. Bizlere her türlü desteği sağlayan hem maddi hem manevi olarak bizlere büyük katkıları olan İl Müdürü Sn. Mustafa KUZU ya Masa Tenisi Camiası olarak çok teşekkür ediyoruz.

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa KUZU Yaptığı açıklamada; Masa Tenisine yaptığımız planlamaların ne kadar doğru olduğunu; Batman İlinde yapılan Minikler yarışmalarında hem kız hem de erkeklerde Final oynayarak Altyapılarda doğru çalıştığımızın kanıtıdır. Türkiye’de yapılan her Masa Tenisi organizasyonunda söz sahibi olduklarını ve kupalarla döndüklerini buda bizi çok mutlu ettiğini ifade eden İl Müdürü Mustafa KUZU, Margenç Erkek Takımız Türkiye 1. Ligde, Bayan Takımımız Türkiye 2. Liginde mücadele ettiklerini, Eylül ayında GAP Şampiyonu olduklarını, Adana da Gençler kategorisinde Erkek ve Bayan Takımlarımız dereceye girerek Türkiye Finallerine gitmeyi hak kazandıklarını ve en son olarak Batman İlinde Miniklerde İki kupayla döndüklerini, son üç Turnuvada 4 kupa kazandıklarını buda bizim açımızdan önemli olduğunu, Hedefimizin gelecek seneye kadar Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu söyledi. Bu Büyük Başarılara İmza atan Antrenör ve Sporcularımızı tebrik ettiğini desteklerimizin devam edeceğini, arzulanan başarıların yakalanması için bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz, dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 12:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER