banner113

Margenç Voleybol Bölgesel Lig Şampiyonu Oldu

4-8 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Bölgesel Lig Bayan Müsabakalarında Margenç Voleybol Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı da mücadele edecek.

Margenç Voleybol Bölgesel Lig Şampiyonu Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek ve 4-8 Mart  2016 tarihleri arasında yapılacak olan Bölgesel Lig Bayan Müsabakalarında Margenç Voleybol Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı da mücadele edecek.

Margenç Voleybol Spor Kulübünün katılacağı müsabakalarıBatman'da yapılacak. Batman'da düzenlenecek olan grup müsabakalarında başarılı olmaları durumunda  3. Lig’e katılmaya hak kazanacak olan ekip antrenmanında, oyuncuların inancının ve konsantrasyonun üst düzeyde olduğu gözlendi.

 Mardin’de takım antrenörü Faysal Dündar ve  yardımcı antrenörler Hilal Akdenizli ve Barış Kılıç nezaretinde antrenman yaparak hazırlanan Margenç Voleybol Spor Kulübü müsabakalara iddialı giriyorlar.

Dündar;” Amacımız  gençlerimize  iyi bir  şekilde hizmet etmek istiyoruz. Bölgedeki gençlerimize sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. 3 yıl önce okul takımları için  aldığımız bu çocuklarımız 3 yıl üst üste okul takımlarında ve mahalli lig kulüp müsabakalarında şampiyon oldular.Geçen sene Anadolu Yıldızları Liginde Türkiye Yarı Finaline yükseldiler,Final grubuna kaldılar.Bu senede Bölgesel lig'de mücadele etmek istedik .Cocuklarımızın tecrübe kazanmasını  istedik.Ayrıca  çocuklarımız diğer takımlardan farklı olarak yaş grubu 99-2000-20001-2002 oluşuyor.Rakip  takımların yaş ortalaması ise en az 22. Çocuklarımız büyük bir başarı gösterip Bölgesel lig'de namağlup şampiyon oldular.Bu anlamda katkılarından dolayı  Gençlik spor il müdürü Hadi Çomaktekin ve Vali Yardımcımız Tolga Kamil Ersöz’e çok teşekkür ederim”dedi.

 

www.mardintime.com

ailesi olarak  Margenç Voleybol Spor Kulübü Voleybol Takımına bu başarısından dolayı tebrik eder,playy of maçlarında başarı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 23:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER