banner113

MARGENÇ MİNİK MASA TENİSİ SPORCULARIMIZ SEZONA KUPAYLA BAŞLADI

12-13 Ekim 2013 tarihinde Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Kayseri ilinde yapılan Minikler kız-erkek D grubu yarışmalarında 29 takımın mücadele ettiği müsabakalarda ilimiz Margenç masa tenisi takımı birçok takımı geride bırakarak final oynayıp müsabakaları erkek takımız 2.ci olarak tamamladı.

 MARGENÇ MİNİK MASA TENİSİ SPORCULARIMIZ SEZONA KUPAYLA BAŞLADI

 

   Masa Tenisi Antrenörü İzzettin ATASEVER ; Bir ilki gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, Bayrama ve yeni sezona kupayla başlamanın gururunu yaşıyoruz, geçen sene bu kategoride 4’cü olduklarını her geçen sene çıtayı yükselterek bu sene final oynayıp çok güçlü takımları geride bıraktıklarını, geçen senenin Türkiye şampiyonu Çukurova Üniversitesini yarı finalde eleyip final oynadık, buda bizim adımıza büyük bir başarı olduğunu, hedeflerinin gelecek yıllarda Türkiye Şampiyonu olduğunu söyledi, ayrıca minik kızlarımızda ilk 6’ya kalarak Türkiye finallerine hem kız hem erkek takımlarımızla Türkiye Şampiyonasında boy gösterecek. Bu sene katılacağımız her kategoride mutlak başarı olduğunu dile getiren ATASEVER; bu sene mücadele edeceğimiz 1’ci Ligde de hedeflerinin Türkiye Süper Ligine çıkmak olduğunu Fenerbahçe, Beşiktaş İBB gibi takımları Mardin spor severlere izlettirmek istediklerini söyledi. Bizlere her zaman destek olan Mardin Valisi Dr. Sn Ahmet CENGİZ ‘e Teşekkür ediyoruz. Bizlere her anlamda destek olan, her zaman yanımızda olup bizlere öncülük eden İl Müdürümüz Sn Mustafa KUZU ya da bu başarılarımızda çok şey borçlu olduklarını ifade etti.

  

   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa KUZU ; Bu başarıların tesadüf olmadığını çok çalışıp çıtayı her zaman yüksek tuttuklarını yapılan çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını ifade eden KUZU; başarı seviyesini minikler kategorisine indirmenin sevincini yaşadıklarını, bu sene 1’ci Ligde mücadele edecek Margenç Masa Tenisi Takımımıza da başarılar dileyerek Antrenör ve Sporcularımızı kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2013, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER