banner113

Margenç Atletizm Takımından Bir Başarı Daha

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 2. Kademe yarışları tamamlandı.

Margenç Atletizm Takımından Bir Başarı Daha

Küçükler ve Yıldızlar, Kulüpler Bölgesel Kros Ligi Gaziantep’te yapıldı. Gaziantep’te düzenlenen müsabakaya İlimizden Atletizm İl temsilcisi ve Antrenörü Muhammed ÇEKİN Atletizm Antrenörlerimizden Emre DEMİRAT, İbrahim Halil ERKAN katıldı. Küçük kızlarda 399  yıldız kızlarda 173 sporcu kayıt yaptırırken, küçük erkeklerde 479, yıldız erkeklerde 284 sporcu olmak üzere toplamda 1335 sporcu, takım kızlarda; 151, erkeklerde; 204 toplam 355 takım katılımı ile organize edilen Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Ligi 2. kademe kros yarışlarla sona erdi. İlimizi temsil eden MARGENÇ Atletizm takımı hem ferdi olarak hem takım olarak büyük başarılara imza attı. Toplamda 1335 sporcunun katıldığı müsabakalarda Küçük Erkek kategorisinde ferdi olarak birinci Ahmet TURAN üçüncü Ahmet ALKANOĞLU ve yedinci olan Selim SEVEN büyük başarı elde etti. Yıldız erkekler kategorisinde ise MARGENÇ Atletizm takımı birinci oldu ferdi olarak Furkan KERELTİ ikinci olmuştur.

 

Muhammed Çekin ”Sporcularımızın göstermiş olduğu başarılar tesadüf değildir yaptığımız disiplinli çalışmanın etkili olduğunun kanıtıdır. Bu başarılarımız devam edecek ve hedeflerimiz 26 Kasımda 2014 tarihinde yapılacak final yarışmalarında kupa ile dönmektir. İl Müdürümüz Mustafa KUZU’ nun vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum bu başarımız sporcu antrenör idarece üçgenin den gelen bir başarıdır. Sporcularımla gurur duyuyorum, gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamı diliyorum"dedi

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 16:00

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER