banner113

Mardin’li Voleybolcular Tarih Yazıyor

Spor Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Faaliyet programında yer alan ve 11 branşta 81 ilin katılımıyla düzenlenen Analig müsabakalarına katılan Mardin Voleybol İl Karması tarih yazdı.

Mardin’li  Voleybolcular Tarih Yazıyor

Hem erkeklerde hem de kızlarda Türkiye yarıfinallerine kalan temsilcilerimiz Rize’de final turu arayacak.

Anadolu Yıldızlar (Analig)ligi adı altında 11 branşta 81 ilin katılımıyla düzenlenen müsabakalar farklı grup merkezlerinde yapıldı .Mardin Voleybol karması  23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Adıyaman da yapılan müsabakalarda kız ve erkek takımları  turnuvaya damga vurdu.

Kız ve Erkek voleybol takımımız 5 ile 7 şubat 2015 tarihleri arasında Rize ilinde yapılacak Türkiye Yarı Finallerinde İlimizi temsil edecek. Bu Grup Merkezi ni de geçtiği takdirde adını Finallere yazdıracak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Mardin İl Temsilcisi Fahri YALÇIN konuylan ilgili yaptığı açıklamada:"Genç Voleybolcularımıza bu imkanı sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa KUZU’ya Voleybol camiası olarak teşekkür ederiz.Geçen yıl Yıldızlar Türkiye Finallerini İlimize getirme başarısını gösteren İl Müdürümüz bu yılda geçen hafta Gençler Türkiye Yarı Finallerine ev sahipliğinin ardindan Büyük bir sürprizle 23-28 şubatta Finalleri de İlimize getirmiştir. Kendisine bu performansından dolayı minnettarız"dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 23:19

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER