banner113

Mardinli Atlet Yürüyüş Şampiyonasında Türkiye Birincisi Oldu

Gençlik ve spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Yürüyüş Şampiyonası, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapıldı.

Mardinli Atlet Yürüyüş Şampiyonasında Türkiye Birincisi Oldu

Şampiyonada 16 ilden erkeklerde 62, bayanlarda ise 68 sporcu mücadele etti. Toplam 130 sporcunun katıldığı şampiyonada, Türkiye’nin en güzel plajlarından biri olan Sarımsaklı da yapılan Yarışma hem sporcular hem de izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

Yeni Türkiye rekorlarının kırıldığı ve en fazla sporcu katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası unvanını elde eden şampiyonada yıldız erkeklerde sporcumuz Abdülaziz DANIŞ 10.000m’ de Türkiye birincisi olarak Türkiye Atletizm Milli Takımına alındı. Sporcumuz Abdülaziz DANIŞ Türkiye’ de yapılacak olan balkan yürüyüş şampiyonasında İlimizi temsil edecektir. 16 yaş erkeklerde ise sporcularımız; Azat ERTAŞ Türkiye üçüncüsü, Umut TEMEL Türkiye dördüncüsü ve Alican KERELTİ Türkiye beşincisi olmuştur.


İl Müdürü Mustafa KUZU “ Türkiye Şampiyonasında sporcumuzun birinci olması bizi son derece gururlandırdı. Aynı Şampiyonada üçüncülük, dördüncülük ve beşincilik elde etmek tesadüf değildir İlimizde Spor adına yapılan büyük çalışmaların göstergesidir. Balkan yürüyüş şampiyonasında Sporcumuz Abdul Aziz DANIŞ başarılar diliyorum.” Dedi


Atletizm Antrenörleri Muhammed ÇEKİN, Emre DEMİRAT ve İbrahim Halil ERKAN “İl Müdürümüz Sn. Mustafa KUZU’ nun vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 16:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER