banner113

Mardinde Potanın Kralı Tatlıdede

Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında Artuklu Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu tüm rakiplerini yenerek namağlup Mardin şampiyonu oldu.

 Mardinde Potanın Kralı Tatlıdede
2014-2015 Öğretim Yılı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında Artuklu Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu tüm rakiplerini yenerek namağlup Mardin şampiyonu oldu.

Finalde Kızıltepe Dicle Ortaokulunu 55-27 gibi farklı skorla deviren Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu Şanlıurfa ilinde yapılacak olan Bölge Şampiyonasında Mardin ilini temsil etmeye hak kazandı. Şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Necmettin Nas’ın elinden alan sporcuların sevinçleri görülmeye değerdi.Ödül töreninde konuşan okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Takımı Sorumlusu Ozan Emre ERDOĞMUŞ’’Zorlu müsabakaları geride bırakarak şampiyon olduk geçen ay küçük erkeklerimiz ile aynı mutluluğu yaşamıştık şimdi Yıldız Erkeklerimiz ile aynı sevinci yaşamaktayız umarım Şanlıurfa ilinde ilimizi en güzel şekilde temsil ederiz’’dedi. Erdoğmuş’’Bu başarıda öncelikle tüm sene boyunca emek veren değerli sporcularıma, basketbol takımımıza forma yardımında bulunan Voleybol Milli Takım Kaptanımız sayın Emre Batura ve bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan değerli velilerimize çok teşekkür ederim’’dedi. Ödül töreni takımların hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 12:35

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER