banner113

Mardin'de 6. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Başladı

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇHGM) 6. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası İlimizde başladı.

Mardin'de 6. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Başladı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl Masa Tenisi Federasyonu ve Mardin Valiliği'nin desteği ile 6.'sı düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda, 7 erkek, 8 kız takımı birincilik için yarışacak. Müsabakalar Mardin Atatürk Spor Salonunda oynanmaya devam ediyor.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Mardin Vali Yarımcısı Ali ikram Tuna, bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın böyle bir etkinliği Mardin'de düzenlediği için mutlu olduklarını belirten Tuna, Türkiye'nin farklı illerinden gelen gençlerin hem yarışacağını hem de kenti gezme fırsatı bulacağını kaydetti.

İl Müdürümüz Mustafa Kuzu ise yetiştirme yurtlarındaki gençlerin arasında yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nın Mardin’de yapıldığını hatırlatarak, Türkiye'nin farklı kentlerinden 60'a yakın sporcunun katılımı ile turnuvanın 2 gün devam edeceğini söyledi. Kuzu, “8 kız ve 7 erkek toplamda 15 takım katılıyor. Bölge elemelerinden geçerek toplam 60 sporcu ve 20 Antrenör Mardin'e geldi. Bugün yarışma başladı. Önce gurup elemeleri olacak. Yarın da yarı final ve final müsabakaları olacak” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 16:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER