banner113

Mardin Valisi Mustafa TAŞKESEN GHSİM'nü Ziyaret Etti.

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yaz Kur'an kurslarında okuyan öğrencilere yönelik sportif faaliyetler kapsamında satranç turnuvası düzenledi.

Mardin Valisi Mustafa TAŞKESEN GHSİM'nü Ziyaret Etti.
Mardin Gençlik Merkezinde düzenlenen Turnuva’ ya 49 Kız ve 100 erkek öğrencinin katılımı ile satranç müsabakaları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Kız öğrencilerinin Müsabakaları bitiminde dereceye giren öğrencilere ödüllerini Mardin Valisi Mustafa TAŞKESEN verdi. Vali TAŞKESEN öğrencileri sevindirmek adına müsabakaları uzayan erkek öğrencilerinde müsabaka bitimini bekleyip dereceye giren erkek öğrencilere ödüllerini verdi.

Kızlarda birinciliği, Kuba Cami Kız Kur'an Kursu öğrencisi Kevser Sağıroğlu, ikinciliği Ayhan Yücesoy Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Sena Selimoğlu, üçüncülüğü Göllü Kız Kur'an kursu öğrencilerinden Şeyma Yılmaz kazandı.

Erkeklerde ise birinciliği Necmettin Camii Kur'an Kursu öğrencisi Mizgin Askar, ikinciliği Kubbeli Cami Kur'an kursu öğrencisi Sercan Özer, üçüncülüğü de TOKİ Camii Kur'an Kursu öğrencilerinden Halil İbrahim Oruç kazandı.

İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali TAŞKESEN” Amatör Spora çok önem verdiğini. Spor salonu ve futbol sahası olmayan ilçemizin kalmaması için çalışmalar başlatılacağını dile getirdi. Vali TAŞKESEN’ e projeler, faaliyetler ve yapılan etkinlikler hakkında il Müdürü Mustafa KUZU Brifing sundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 17:23

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER