banner113

Mardin Masterlerden Büyük Başarı

Antalya Soccer Cup 2015 masterler futbol turnuvasında Mardin Masterler final maçına çıkarak büyük başarı elde etti.

Mardin Masterlerden Büyük Başarı
Antalya Soccer Cup 2015 masterler futbol turnuvasına Romanya,Çek Cmhurıyeti,Londra,Kıbrıs,Almanya’nın da katıldığı 16 tane Avrupa takımının yanı sıra 48 takım katıldı.
Mardın Buyuksehır Ve Artuklu Belediyelerinin katkılarıyla Mardin Masterler grup maçlarında Pendikspor,Karamanspor, Denızlispor,  Sakaryaspor,Kıbrıs takımlarını yenerek çeyrek finale çıktı. Çeyrek Finalde Sakaryasporu eledi.Yarı finalde ise Ankarasporu da eliyerek finale adını yazdırdı.Finalde Kocaeli spor ile karşılaşan Mardin Masterler rakibine yenilip turnuvda 2. oldu.

Antalya Soccer Cup 2015’in sona ermesinden sonra turnuvaya katılan takımlara plaketler verildi. Ayrıca turnuvanın en iyi kaleci ödülüne Abdulılah Cevheroğlu ( Turunc) ve en iyi oyuncu ödülüne de Abdulhalım Duyan seçildi.

Turnuvayla ilgili Mardin masterler teknik sorumlusu Şino Cevheroğlu şu açıklamlarda bulundu."Mardin’i temsilen grubumuzda oynadığımız grup maçlarında 4 galibiyet aldık.Turnuva’da son 16’ya kalıp,çeyrek final,yarı final maçlarındada başarı elde edip final maçına çıktık. Farklı ülkelerden ve farklı illerden takımlar ile oynayarak kaynaştık.Kentimizi temsil etme tanıtma ve dostlukların gelişmesi adına organizasyon gayet başarılı bir şekilde geçti. Antalya’da centilmenliğimiz ile ön plana çıkıp turnuvaya katılan takımların idarecilerinden ve tertip komitesinden olumlu tepkiler aldık. Mardin Masterler olmak üzere tüm takım arkadaşlarımıza, ekibimizde bulunan herkese, katılımcı tüm takımlara, maddi ve manevi anlamda yanımızda olan dostlarımıza ve Mardın Buyuksehır Ve Artuklu Belediyelerine teşekkür ederiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 18:32

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER