banner113

Mardin Masa Tenisi Türkiye Finallerinde

12-13 Aralık 2015 Tarihlerinde Adana İlinde yapılan Türkiye Gençler Grup yarışmalarında MARGENÇ Masa Tenisi takımımız hem erkeklerde hem bayanlarda dereceye girerek Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Mardin Masa Tenisi Türkiye Finallerinde
Minik ve yıldız kategorilerinden sonra Gençler kategorisinde hem erkeklerde hem bayanlarda MARGENÇ Masa Tenisi takımlarımız adını Türkiye finallerine yazdırdı.
İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN " Türkiye Gençler Grup müsabakalarında takımlarımız büyük başarı göstererek Türkiye Finallerine kaldı. Masa Tenisinde İlimizin çok iyi başarılara imza atacağına ve Türkiye finallerinde aynı başarıyı elde edeceğimize gönülden inanıyorum diyen ÇOMAKTEKİN Antrenörlerimiz ve sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamı diliyorum" dedi.
Masa Tenisi Antrenörü İzzettin ATASEVER " Bunu Türkiye'de sadece 4 takımın gerçekleştirebildiğini bunlardan bir tanesinin de MARGENÇ Masa Tenisi takımımızdır. Bu bizim adımıza büyük gurur verici olduğunu Masa Tenisinde Türkiye'de en iyiler arasında olduğumuzu gösteriyor. Her gün Antrenman yaptıklarını Mardin'den daha çok Milli sporcu çıkarmak istediklerini belirten ATASEVER; Bizlere bu imkânları sunan ve her daim destek veren İl Müdürümüz Sn. Hadi ÇOMAKTEKİN' e Masa Tenisi camiası adına teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 09:23

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER