Mardin Fosfatspor, Tokatspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Afyon kampından dönerek Mardin’de Tokatspor maçı hazırlıklarına başlayan Mardin Fosfatspor’u taraftarları karşıladı.

Mardin Fosfatspor, Tokatspor Maçının Hazırlıklarına Başladı
 Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda antrenmana çıkan Fosfatspor’a Mardin Çarşı taraftar grubu baklava ikram etti.

Takıma destek sözü veren taraftar grubu tezahüratlarda bulunarak futbolculara moral verdi.

Son olarak Düzce Spor'dan Doğancan Kılıç, Diyarbakırspor'dan Ahmet Arı, Menemenspor'dan Doruk Ekin Fırat, Batman Petrolspor'dan Abdurrahman Üce ve Kemerspor'dan Emirhan Atilla’yı transfer eden Mardin Fosfatspor, Tokatspor maçında sezona galibiyet ile başlamak istiyor.

Kulüp Başkanı Abdülkerim Üner, yaptığı açıklamada;

 "Teknik heyetimizin transfer raporu doğrultusunda iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Afyon kampında takımımız yenilgi yüzü görmeyerek gelecek için umut verdi. Ben teknik heyete ve futbolculara güveniyorum. Bu sene 3. Lige renk atacağız. Yönetim, taraftar ve futbolcularımız ile birlikte hep beraber güzel işler başaracağımıza inanıyorum diye konuştu’’

Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ise;

İyi bir kamp dönemi geçirdik. Futbolcuların performansından oldukça memnunum. Koşan, mücadele eden ve hırslı bir ekibimiz var. Afyon kampında 4 hazırlık maçı yaptık. 2 galibiyet 2 beraberlikle ayrıldık. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız da olacak. Biz bu ekiple ligde ses getireceğiz. Taraftarımıza çok iş düşüyor bizi desteklesinler, bize güvensinler. El ele verdiğimiz zaman hiç kimse bizim bileğimizi bükemeyecek. Mardin'deki sporseverlere çok zevkli bir oyun izlet edeceğiz dedi"

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 09:55

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER