banner113

Mardin Atletizm Kulübü Elazığ’dan İkincilikle Döndü

“Mardin’de Atletizm Sporunu Sevdirme ve Yaygınlaştırma” Projesi 55 sporcunun katılımı ile devam etmektedir.

Mardin Atletizm Kulübü Elazığ’dan İkincilikle Döndü

               Türkiye Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, Mardin Valiliği SODES Koordinasyon Birimi’nce koordine edilen ve Mardin Atletizm Spor Kulübü’nce yürütülen “Mardin’de Atletizm Sporunu Sevdirme ve Yaygınlaştırma” Projesi 55 sporcunun katılımı ile devam etmektedir.

              Mardin Atletizm Spor Kulübü Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler arası Güneydoğu Anadolu Bölgesel Küçükler Yıldızlar Kros ligi yarışları 22 Kulübün katıldığı, 2 Kademe yarışmaları, Elazığ ilinde hafta sonu yarışmalar yapılarak tamamlandı. Kulüpler ligine Mardin atletizm spor kulübü 4 takım ve 26 sporcunun katılmasıyla Mardin ilimizi başarıyla temsil ederek ilimize 2. kupasını kazandırdı.

                Kulüp Başkanı Mehmet Münir Cura yaptığı açıklamada Kros yarışmaların da elde edilen başarının kulübümüzde görev yapan Milli takım Antrenörlerinin istikrarlı, düzenli, disiplinli bir çalışmanın bir sonucudur. Amacımız sadece başarı değil Mardin ilimizde sağlıklı ve zinde bir neslin yetişmesi için, çocukları ve gençleri spor yapmaları için teşvik etmektir dedi.

             Cura Sporu gençlere ve çocuklara boş zamanların ’da spor alanlarında geçirmeleri için SODES ile desteğimiz devam edeceğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 17:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER