banner113

Mardin Atıcılıkta Hedefi Yine Vurdu

Mersin’in ev sahipliğinde Erdemli Atış Poligon’unda yapılan Ateşli Silahlar Bahar Kupası Müsabakaları sona erdi.

Mardin Atıcılıkta Hedefi Yine Vurdu

Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 24-27 Mart 2016 tarihlerinde Erdemli Atış Poligonunda düzenlenen Ateşli Silahlar Bahar Kupasına Türkiye geneli bayan, erkek toplam 230 sporcu 25 m, 50 m Tabanca, yatarak tüfek, 3*20 tüfek ve 3*40 tüfek yarışlarında mücadele etti.

50m yat atışında sporcumuz Hakan ABAKUŞ üçüncü olup Milli Takım baraj puanın üstüne çıkarak büyük bir başarı eldi etti. Büyük erkekler kategorisinde MARGENÇ  (1832,3) puan ile ikinci olmayı başardı. 50m yıldız erkek yat atışında Recep KARA üçüncü oldu. Genç erkekler 50 metre 3x40 müsabıklarında Mardin Atıcılık Ve Avcılık üçüncü olmayı başardı. Düzenlenen müsabakalar sonucu sporcumuz Hakan ABAKUŞ Almanya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN “ Türkiye genelinde düzenlenen ve 230 sporcunun katıldığı bir müsabakada dört derece elde etmek büyük bir başarıdır sporcularımızın dereceye girmeleri ve Hakan ABAKUŞ’ un İlimizi ve Ülkemizi Almanya da temsil edecek olması bizi son derece mutlu etti. Tüm imkânlarımızla spora destek vermeye devam edeceğiz. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 15:54

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER