Kritik Maçta Puanlar Paylaşıldı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta puanlar paylaşıldı.

Kritik Maçta Puanlar Paylaşıldı

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın da tribünden takip ettiği maçta Mardin Büyükşehir Başakspor ile Siirt İl Özel İdarespor 0-0 berabere kaldı.

21 Kasım Şehir stadyumunda oynanan Maçı, Kırıkkale bölgesinden orta hakem Dursun can, Çizgi hakemleri Gökhan Apaydın, Muhammet Apaydın ve 4. hakem Gökhan Biçici yönetti.

Başakspor, kalede Ethem, savunmada Yusuf, M. Emin, Bartu ve Rıdvan, orta alanda Hakan, M. Aslan, M. Ali, Murat ve Enis, ileri uçta da Ömer ile oyuna başladı.

Seyircisiz oynama cezası yüzünden maça seyircisinden yoksun çıkan Başakspor, oyuna kontrollü başladı.

Oyunun hâkimiyetini elinde bulunduran Başakspor, maçın 25. dakikasında Ömer Yalçın Muhammet Ali’nin pasıyla top ile buluştu, Ömer’in şutunda Siirt İl Özel İdarespor’un kalecisi Ahmet Taş topu kornere çeldi.

33. dakikada korner atışında Başakspor takımının kaptanı Emin Aba kafa vuruşundan faydalanamadı.

İlk yarısı 0-0 biten maçın 60. Dakikasında gelişen Başakspor atağında sağ kanattan yapılan ortaya Hakan Çakır kafayı vurdu fakat rakip takım kalecisi topun sahibi oldu.

Maçta dakikalar 83’ü gösterirken Muhammet Ali’nin ceza sahası dışından çektiği şutta top Siirtspor kalecisinin eldivenlerinde kaldı.

0-0         biten maçın sonucunda iki takımda 1’er puana razı oldu.

Bu sonuçla Başakspor ligde birinci sırada puanını 20’ye çıkarırken, Siirt İl Özel İdarespor İse ikinci sırada kendisine yer bularak puanını 19’a yükseltti.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 16:28

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER