banner113

Kızıltepe'de “3 Bant Bilardo turnuvası” yapıldı

Kızıltepe'ye cafe ve restaurant tarzında yeni bir soluk getiren Tatlıcıoğlu Safir cafe Kızıltepe'de bir ilkeye daha imza atarak 3 bant Bilardo Turnuvası düzenledi.

Kızıltepe'de “3 Bant Bilardo turnuvası” yapıldı
Tatlıcıoğlu Safir cafe bilardo bölümünde oynanan 3 bant Bilardo Turnuvasına vatandaşlar yoğun ilgi  gösterdi.Düzenlenen ödüllü bilardo turnuvası dün oynanan final maçlarıyla sonuçlandı.

Eleminasyon maçlarının yapıldığı turnuvanın finalinde, yarışmacılar ipi göğüslemek için büyük çaba harcadılar. Türkiye şampiyonası standartlarına uygun olarak yapılan turnuvada birinciliği Sonat Serçe kazandı. Serhat Özen ikinci, Yusuf Baykara’nın üçüncü olduğu turnuva büyük bir heyecanla izlendi. Turnuvada dereceye girenlere kupalarının yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.


Tatlıcıoğlu Safir cafe’de bu yıl 1. düzenlenen 3 bant kategorisinde 32 sporcu mücadele etti. Turnuvada Emeği gecen herkese teşekkür eden Tatlıcıoğlu Safir cafe’nın sahibiAhmet Bozdağ, “Dereceye giren, turnuvaya katılan ve katılmayan ayrıca maçlarımızı izlemeye gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 06:00

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER