Kızıltepe Spor Lisesi Kız Hentbol Takımına Play Off Final Maçları Öncesi Moral Desteği

Türkiye Hentbol Federasyonu 2. Liginde mücadele eden ve aldığı başarılı sonuçlar ile 1.Lig terfi maçlarına katılma hakkını elde eden Kızıltepe Spor Lisesi Kız Hentbol takımı için moral yemeği düzenlendi.

Kızıltepe Spor Lisesi  Kız Hentbol Takımına Play Off Final Maçları Öncesi Moral Desteği
Kızıltepe spor lisesinde düzenlenen moral yemeğine Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Ak parti ilçe başkanı Bülent Şahin, İlçe milli eğitim müdürü Rışvan Dündar, Şube müdürleri, okul idaresi ile öğretmen ve sporcular katıldı. Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Çam, final maçlarına katılacak kız hentbol takımı sporcularına destek vermeyi sürdüreceklerini belirterek başarı diledi.

 

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Hüseyin Çam, Ankara’da düzenlenecek olan Hentbol 1.Lig’e terfi  maçlarına katılacak Kızıltepe spor lisesi kız hentbol takımı sporcuları, antrenör, öğretmen ve okul idaresi ile moral yemeğinde bir araya gelerek moral verdi. Çam, “Kızıltepe sporcu kapasitesi yüksek bir ilçe ve birçok branşta başarılı sonuçlar alan sporcu ve takımları mevcut. Final maçlarına katılmayı hakkını elde eden Kızıltepe Spor Lisesi Kız Hentbol takımını tebrik ediyorum. Gruplarında yakaladıkları başarıyı, 1.Lig terfi maçlarında da sürdüreceklerine ve 1. Lig’e çıkacaklarına inanıyorum. Önümüzdeki yıl da hedefimiz Hentbol süper lig olacak. Kaymakamlık ve Belediye olarak sporcularımıza ve takımlarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz “dedi.

Kızıltepe spor lisesi Kız Hentbol takımının 1.lig terfi maçlarına katılma başarısını, okul bahçesinde mangal partisi düzenleyerek kutladıklarını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar, 2.lig’de başarılı sonuçlar alarak 1.lig terfi maçlarına katılma hakkını kazanan öğrencileri tebrik ederek tek tek ilgilenen Dündar, Öğrencilerine güvendiklerini ve 1.lig’e çıkacaklarına inandığını, her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek başarılar diledi.

 

Okulun sportif çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kızıltepe Spor Lisesi Müdürü Mesut Kılıç, Lisenin açıldığı yıl bünyesinde Kızıltepe Spor Kulübünü kurduklarını, 509 öğrencili okulda 450 lisanslı sporcuları bulunduğunu ve Futbol, Basketbol, Hentbol ile voleybolda bölgesel liglerde başarılı bir grafik çizdiklerini söyledi.

Bazı branşlarda milli takımlara sporcu gönderdiklerini belirten Kılıç, verilen desteklerin devam etmesi durumunda bölgeye sporcu yetiştiren bir okul haline geleceklerini, Özellikle desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kızıltepe kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’a teşekkür etti.

 

Antrenörler Murat Dur ve Ferhat Öztürk yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan ve 16 kişiden oluşan Kızıltepe Spor Lisesi Kız Hentbol Takımı, 11-12 ve 13 Haziran tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek 1. Lige terfi maçlarında ilk müsabakasını Karaman hentbol takımı ile yapacak. 6 takımın finale çıkmak için mücadele edeceği Play off’ta Kızıltepe temsilcisi 3 karşılaşmaya çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 10:20

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER