banner113

Kızıltepe Spor Lisesi Başarıya Doymuyor.

Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübu Bayan Hentbol Takımı 1.ligde

Kızıltepe Spor Lisesi Başarıya Doymuyor.
Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübu Bayan Hentbol Takımı , başarı dolu bir sezon geçirerek çıktığı çoğu  maçlardan galip ayrıldı. 2020-2021 sezonu  şampiyon olan takım, 1. Lig’e yükseldi.
Kızıltepe İlçe Milli eğitim Müdürü Rışvan Dündar “Kızıltepe Spor Lisesi okulumuzu ilimiz ve ilçemizi ulusal platformlarda en iyi şekilde temsil ederek başarılarına bir yenisini katmıştır. Galibiyet için çok mutluyuz. Kendilerine ve bu takdire şayan başarıda emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize gönülden tebriklerimizi sunuyoruz ’’dedi.
Kızıltepe Spor Lisesi müdürü Mesut Kılıç;’’Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübu Bayan Hentbol Takımımız 1.ligde. 4 Yıldır Altyapıda ki ogrencilerimizle mücadele ettiğimiz Hentbol Liglerin sonucunda 1 lige yükselme başarısı gösterdik.Emegi geçen başta Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ,Antrenörlerimize ,oyuncularımıza ve Kızıltepe Spor Lisesi ailesine ve Eğitim camiasına sonsuz teşekkürler.Bundan sonraki süreçte aynı kararlılıkla ve altyapıya önem vererek başarılı sonuçlar alarak Mardin ilimizi ve Kızıltepe halkını gururla temsil edeceğiz’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 09:37

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER