banner113

Kızıltepe Fıratspor Kaymakam Ermiş’i ziyaret etti.

Kızıltepe Fıratspor futbol takımı Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret ederek Şampiyonluk başarısını paylaştı.

Kızıltepe Fıratspor Kaymakam Ermiş’i ziyaret etti.

Mardin Amatör liginde Şampiyon olarak BAL ligine çıkmak için Mardin spor ile Final maçı oynayarak Bölgesel Amatör Ligine çıkan Kızıltepe temsilcisi Fıratspor takımı futbolcuları, teknik heyet ve kulüp başkanı Sabahattin Derin kazandıkları kupaları ile birlikte ilçe kaymakamı Ermiş’i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Futbolcular ayrıca takımca imzaladıkları futbol topunu Kaymakam Ermiş’e hediye etti.

 

Fıratspor kulüp başkanı Sabahattin Derin Kaymakam Ermiş’in takımın bu başarısında büyük payı olduğunu belirterek takımca kazandığımız kupa ile kendisini ziyaret ederek teşekkür etmek istedik açıklamasında bulunurken İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’de başarılarından dolayı teknik heyet ve tüm futbolcuları tebrik ettiğini belirterek hedeflerinin takımı 3. lige çıkarmak olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 16:18

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
sabahattin derin
sabahattin derin - 9 yıl Önce

Her alanda durmadan büyük bir tempoyla hizmete devam eden ilçe kaymakamı inanıyorumki en üst makamlara yükselecektir allah yolunu açık etsin

SIRADAKİ HABER