Kızıltepe Engelliler Gücü Spor, Galibiyeti Seriye Taktı

'Kızıltepe engelliler gücü spor kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı deplasmanda misafir olduğu Siverek engelliler basketbol takımını 47-80 farklı skorla rahat geçti.

Kızıltepe Engelliler Gücü Spor, Galibiyeti Seriye Taktı

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli sandalye Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kızıltepe engelliler gücü Tekerlekli sandalye basketbol takımı, deplasmanda Siverek engelliler basketbol takımı ile oynadığı maçı farklı kazanarak sezonun bitmesine 3 hafta kala liderliğin sürdüren Kızıltepe temsilcisi,  namağlup olarak 2.lige çıkma hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Kızıltepe Engelliler basketbol takımı Siverek ilçesinde oynanan lig müsabakasında rakibi Siverek engelliler basketbol takımı 1.periyodu: 11-18, 2.periyodu: 25-44 ve 3.periyodu: 36-67 önde kapatan Kızıltepe ekibi maçı da 47-80 gibi farkı bir skorla kazanarak ev sahibi ekibini mağlup etmeyi başardı.

Maç sonunda bir açıklama yapan Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yusuf TAŞKIN “Öncelikle Sporcularımı bu galibiyetlerinden ötürü kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar hep üstün oynadık. Sporcularımız kontrolü elinden hiç bırakmayıp maçı rahat aldık. Kalan 3 maçımıza da kazanıp, daha önce mücadele edip düştüğümüz 2.lige yükselmek ve yeniden mücadele etmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta 03-03-2019 tarihinde Pazar günü yine deplasmanda Şanlıurfa Bedensel engelliler Tekerlekli sandalye basketbol takımı ile oynayacağımız maçı da kazanmak istiyoruz. Son 2 haftayı da kendi evimizde oynayacağımız 2 maçımızı aldıktan sonra, namağlup şampiyon olarak özlediğimiz 2.lige çıkacağız.  ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 16:05

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER