banner113

Kızıltepe Engelliler Gücü Deplasmandan Galip Döndü

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.lig 2.devrenin 2. müsabakasında Kızıltepe Engelliler Gücü Takımı deplasmanda Osmaniye 7 Ocak Engelliler ekibini 29-76 yenerek net bir skorla galip geldi.

Kızıltepe Engelliler Gücü Deplasmandan Galip Döndü

Kızıltepe Engelliler gücü müsabakaya çok iyi başlayarak 40 dakika boyunca üstün oynayarak,

1.Periyot :10-20

2.Periyot:13-38

3.Periyot:17-54

4.periyot sonunda 29-76 kazanmayı bildi.

Osmaniye Tosyalı Kapalı Spor Salonunda cumartesi günü saat 11:00’da oynanan müsabakada Kızıltepe engelliler gücü takımı müsabakaya hızlı başlayarak oyunun kontrolünü eline geçirdikten sonra zorlanmadan 2 puanın sahibi oldu.2.devrede yaptığı transferlerle gücüne güç katarak lige iddaalı bir şekilde emin adımlarla üst sıralara yükselmek için üst üste 2.galibiyetini aldı.

Dostça geçen Müsabakadan önce Osmaniye 7 Ocak Engelliler Başkanı Muttalip ALTUN’un Salonda birlikte doğum gününü kutlayan her iki takım,Müsabakanın bitiminden sonra Kulüp Başkanı Muttalip ALTUN konuk ekibi yemekte ağırladı.

Bir açıklama yapan kulüp başkanı Mehmet Yusuf TAŞKIN “Öncelikle Osmaniye 7 Ocak Engelliler Başkanı Muttalip ALTUN konaklamamıza yardımcı olduğu ve bizi yemekte ağırladığı için teşekkür ediyoruz.Ne yazık ki başarı fayda etmiyor.Mardin ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için canla başla çalışıyoruz.devre arasında takıma takviye ettiğimiz sporcularla birlikte üst üste aldığımız 2 galibiyeti neden kimse görmemezlikten geliyor.2.ligde mücadele ettiğimiz halde,takımın başarısı için verdiğimiz çabaları niye görmek istemiyorlar.6 yıl boyunca kulübümüzün bir yeri yoktu.Belediyenin otogarda bize yer verdiği bir oda için malzeme yardımı istedik aylarca ses çıkmadı.İstanbul’dan ÇAĞIN BÜRO MOBİLYALARI SAN. VE TİC. A.Ş tarafından kulübümüze büro takımı bağışı yapıldı.Genel müdür sayın Murat SARI’ya Teşekkür ediyoruz.Allah razı olsun diyoruz.Kulübümüzün işlerini daha güzel bir şekilde yürütebilmek ve engellilerimize hizmet etmek için,eksiklerimiz olmasına rağmen derneğimizi en kısa zamanda faaliyete geçiriyoruz.5 Mart 2017 Pazar Günü Samsun deplasmanında Samsun Medikal Park Engelliler ile oynayacağımız müsabaka ve diğer deplasmanları karşılamak üzere hayır severlerden ve kurumlarımızdan yardım bekliyoruz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 09:58

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER