Kızıltepe Engelliler Gücü Basketbol Takımı Kendi Evinde PÜRNEŞE

Kızıltepe engelliler gücü basketbol takımı farklı kazandı: 73-14

Kızıltepe Engelliler Gücü Basketbol Takımı Kendi Evinde PÜRNEŞE

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kızıltepe Engelliler Spor Kulübü Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2.devrenin ilk maçında yine farklı skorla galip geldi.

 

Kızıltepe’de oynanan müsabakada Siverek Engelliler tekerlekli sandalye basketbol takımını misafir eden Kızıltepe engelliler gücü tekerlekli sandalye basketbol takımı rakibini 73-14 gibi farklı bir skorla yenerek 2.devrenin ilk maçında sahadan galibiyet ile ayrılırken, 2.devreye  lige de iyi bir başlangıç yaptı.

 

Kızıltepe Kapalı spor salonunda oynanan müsabakada Kızıltepe belediyesinin yeni yaptığı formalarla sahaya çıkan Kızıltepe ekibi maçın başından itibaren skor avantajını eline geçirerek ilk periyodu 19-2, maçın ilk yarısını ise 37-8 gibi farklı bir skorla kapatan Kızıltepe ekibi 3. periyodu 54-10 ile tamamlarken maç bitiminde sahadan 73-14 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

 

Kulüp başkanı Mehmet Yusuf Taşkın müsabaka sonunda yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu maçı kazanan tüm sporcularımı kutluyorum. Bu maçla birlikte 6 maçın 6’sını kazanarak namağlup yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde kalan son 4 maçımızı da kazanıp gruptan lider çıkarak Play-off’a katılıp yeniden 2.lige çıkmak istiyoruz. Maçtan sonra her iki takım sporcularını yemekte ağırlayan Kızıltepe Kaymakamımız-Belediyesi Başkan vekilimiz Sayın Ahmet Odabaş başta olmaz üzere  katkılarından dolayı emeği geçen bütün Kızıltepe belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 23:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER