Kızıltepe Engelliler Gücü Basketbol Takımı Dolu Dizgin Devam Ediyor

Kızıltepe Engelliler Gücü Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Dolu Dizgin

Kızıltepe Engelliler Gücü Basketbol Takımı Dolu Dizgin Devam Ediyor

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kızıltepe engelliler gücü ile Şanlıurfa Engelliler takımı arasında kızıltepe’de  oynanan tekerlekli sandalye basketbol 2. müsabakasında  ev sahibi Kızıltepe ekip 66-12 kazanarak 2.maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Daha yeni kurulan Şanlıurfa takımı karşısında dostluk havasında geçen müsabakada 4 çeyrek toplam 40 dakika oynanan maçta üstün olan ev sahibi ekip maç sonunda gülen taraf oldu.

Müsabaka sonunda bir açıklama yapan Kulüp başkanı Mehmet Yusuf TAŞKIN “Bu sezon Kızıltepe  Belediyesi kulübümüze gerekli olan yardımları dışında tüm deplasmanlarımızı karşılıyor. Kızıltepe Kaymakamımız ve aynı zamanda Kızıltepe Belediyesi Başkan Vekili olan Sayın Ahmet ODABAŞ’a teşekkür ediyoruz.Galibiyeti getiren sporcularımı tebrik eder Şanlıurfa engelliler takımına kalan maçlarında başarılar diliyorum.Bizi bugün yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür eder, halkımızı kendi sahamızda oynayacağımız maçlarımızda salonda yanımızda görmek istiyoruz” Dedi.

Müsabaka bitiminden sonra Kızıltepe Belediyesi her iki takımı yemekte ağırladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 14:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER