Kızıltepe Engelliler Birliği Basketbol Takımı İlk Maçında Farklı Kazandı

Kızıltepe Engelliler Birliği spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı - Diyarbakır ortedik Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını farklı skorla 71-08 yendi.

Kızıltepe Engelliler Birliği Basketbol Takımı İlk Maçında Farklı Kazandı

3.Lig'de mücadele eden Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Lig'in ilk Haftasında kendi sahasında karşılaştığı Diyarbakır Ortopedik Engelliler Gücü Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını açık farkla rakibini 8 sayıda tutma başarısında bulunarak 71-08 yenerek lige galibiyetle başladı.

Kızıltepe Engelliler Birliği spor kulübü derneği başkanı İzzettin Akbaba maçın ardından yaptığı açıklamada;
“3 ay önce bütün imkansızlıklara rağmen ve büyük zorluklarla kurduğumuz Kızıltepe Engelliler Birliği spor kulübünün bugün geniş bir aile olduğuna şahit olduk. 14 lisanslı sporcu, Kadın kolları, Gençlik kolları, Suriye grubundan oluşan kulübümüz, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğüyle yaptığı protokol çerçevesinde EKPPS kursu, görme engelliler için bilgisayar kursu, Tiyatro çalışmaları faaliyetlerimizi başlattık. Buna bağlı olarak Derneğimizin lokomotifi olan spor faaliyetleri hızlı Bir şekilde devam ediyor. Özellikle Tekerlekli sandalye basketbolunun vazgeçilmezi olan spor sandalye sıkıntısını hala yaşamakla beraber çıktığımız ilk lig maçını taraftarlarımız, teknik kadro ve Sporcularımızın gayretli çabaları ile rakibimizi 71-8 gibi farklı bir skorla mağlup ettik. Bu konuda bize destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz .” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 21:24

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
izzettin AKBABA
izzettin AKBABA - 4 yıl Önce

Mardin time yönetimine teşekkür ederiz.

mt
mt - 4 yıl Önce

biz teşekkür ederiz.başarılarınızın devamını dileriz

SIRADAKİ HABER