banner113

Kızıltepe Eğitim-sen turnuvası sona erdi.

Kızıltepe Eğitim-sen turnuvası sona erdi. Kızıltepe Eğitim-sen tarafından bu yıl 9.cisi düzenlenen okullar arası Geleneksel Halı saha futbol turnuvası final maçı ve ödül töreni ile tamamlandı.

Kızıltepe  Eğitim-sen turnuvası sona erdi.

Kızıltepe  Eğitim-sen turnuvası sona erdi.

 Kızıltepe Eğitim-sen tarafından bu yıl 9.cisi düzenlenen okullar arası Geleneksel Halı saha futbol turnuvası final maçı ve ödül töreni ile tamamlandı.

 Kızıltepe Eğitim-sen tarafından düzenlenen ve Aydın Erdem , Şerzan Kurt ve Uğur Kaymaz!a adanan okullar arası halı saha futbol turnuvasına Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Sulhan, Kızıltepe Belediyespor Kulüp Başkanı Aslan Başboğa,Aydın Erdem ,Uğur Kaymaz’ın anneleri ve Aydın Erdem’im babası final maçında bulundu. Final maçında Kızıltepe Vatan İlköğretim ile Anafartalar  ilköğretim Okulları karşı karşıya geldi.

 İki takım arasında oynanan final maçında iki takımda atak bir oyun sergilediler. Vatan İlköğretim okulu   futbol takımı girdiği gol pozisyonlarını değerlendirip maçtan 4-3 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu olurken,  Anafartalar  ilköğretim Okulu 2. 24 Kasım İlköğretim Okulu 3. oldu.

 

Ödül töreninde 1.lik kupası  Vatan İlköğretim okuluna verildi.Törende turnuvaya ilk defa katılan okullara plaket verilirken, katkı sunanlara da teşekkür  edildi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2012, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER