Kızıltepe Cadde Bilardo Salonunda Bölge 3 Bant Bilardo Turnuvası Yapıldı

Türkiye Bilardo Federasyonu faaliyet programında yer alan 3 Bant Bilardo Turnuvası Kızıltepe Cadde Bilardo Salonunda düzenlendi.

Kızıltepe Cadde Bilardo Salonunda Bölge 3 Bant Bilardo Turnuvası Yapıldı
Diyarbakır, Adana, Bitlis, Urfa, Malatya ,Elazığ ,Siirt, Batman, Bingöl ve  Şırnak illerinden 80 sporcunun katıldığı yarışlar 3 gün sürdü.
Lisanslı  sporcunun katıldığı turnuva sonunda . Celil Atabey şampiyon olurken, Ömer Berdibek ikinci, Veysel Akbaş üçüncü oldu.
Turnuvada dereceye girenlere ödülleri, Mardin Bilardo İl Temsilcisi Fırat SESİZ tarafından verildi.
Turnuvaya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilardo İl Temsilcisi Fırat SESİZ temsilcilik olarak Mardin 'de güzel işler yaptıklarına değindi. SESİZ , "Birçok  ilden çok sayıda  sporcunun katılmış olduğu bir turnuvayı gerçekleştirdik. Çok başarılı bir turnuva geçti katılan sporcu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bilardo Federasyonu olarak gerçekten önemli ve güzel işler yapıyoruz" dedi.

Bilardonun gençlerin gelişimine sağladığı katkılardan da söze eden SESİZ , "Mardin ve ilçelerinde bu çalışmalar oluyor ve çalışmalarımız devam edecek ,artık  bilardo okul sporlarına girmiş her sene bilardoda okul sporları olarak gençler ve yıldızlar olarak turnuva yapıyoruz.Bilardo özellikle öğrencilerde dikkati toplama ve çabuk karar verme yeteneğini geliştiriyor o yüzden velilerin çocuklarını mutlaka bu sporla tanıştırmalarını çok önemsiyoruz. Gençlerin bilardoya eğilmeleri, onları kötü alışkanlardan muhafaza edecektir. Çok keyifli bir spor olduğu için gençlerimizi faydalı uğraşlar içerisine sokacağını iddia ediyoruz. Kızıltepe 'de böyle bir turnuva gerçekleştirdiğimiz için ayrıca mutluyuz" diye konuştu.

Turnuva oyuncularırdan Musa ALBAYRAK, "3 Bant Bilardo Şampiyonası'nı Kızıltepe 'de düzenlemekten gurur duyuyoruz, çok mutluyuz. Katılan sporculara teşekkür ediyorum. İlimizde  3 Bant Bilardo Turnuvasının olması da bize ayrıca mutluluk verdi, güzel müsabakalar oldu." şeklinde konuştu.

Turnuvanın ardından kupa ve ödüller verildikten sonra hatıra fotoğrafları çekildi.



Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 15:27

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER