Kızıltepe Belediyespor Hazırlıklara Devam Ediyor

Geçen sezon lige U-15 U-16 U-17 U-19 Bunların yanında A takımı olarak 5 Takımla lige başlamıştık.

Kızıltepe Belediyespor Hazırlıklara Devam Ediyor

Bu takımlardan U-15 Takımımız Mardin Şampiyonu olup Elazığ’da U-16 Takımımız Mardin Şampiyonu olup Siirt’te U-17 Takımımız Mardin Şampiyonu olup Şanlıurfa’da U-19 Takımımız Mardin Şampiyonu olup Diyarbakır’da İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek 2. Olarak bitirdiler.

Futbolun sadece liglerden sınırlı olmadığı mantığı ile lige verilen arayla teknik kadromuz, hocalarımız. Okulların tatil olmasıyla beraber belediyemizin açmış olduğu yaz futbol okulunu açarak çocuklarımızı okul stresinden uzaklaştırmak adına çalışmalar yapıldı.

Yaz Futbol Okulunda 250 Çocuğumuza eğitim verildi. Altyapı’yı güçlendirmek için Genç yetenekli çocukları futbola kazandırmak için kızıltepe genelinde seçmeler yapıldı. Keşfedilen genç yeteneklerimizi Halı sahalarda futbol eğitimi verilmektedir.

 Yeni sezonda Playoff müsabakaları yerine Lig usulü olacaktır. Lige 12 takım katılarak 1. Olan Takım Bölgesel Amatör Ligine çıkacaktır. Bunun için iyi bir hazırlık dönemi yaşamak ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için sıkı bir hazırlık dönemine başladık. Altyapıdan A takımına teni katılan genç futbolcularımızla kıymetli Kızıltepeli futbol severlere güzel bir heyecan yaşatmak için teknik kadromuz ve hocalarımız ile birlikte aralıksız olarak çalışmalara devam etmekteyiz.

U-14 U-15 U-16 U-17 U-19 ve A Takımı olmakla beraber bünyemizde 160 lisanslı futbolcu bulunmaktadır. Ayrıca Bayan Futbol Takımı kurarak lige katılacağız. Her şeyin en güzelini hak eden İlçemizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağız.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 10:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER