banner113

Kızıltepe Belediyesi Birimler arası futbol turnuvası sona erdi.

Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Mehmet Yalçın Etüt Merkezi'nin organize ettiği 3. Uğur Kaymaz halı saha futbol turnuvası ve Ş.Eli Temel için düzenlenen birimler ve kurumlar arası futbol turnuvası final maçı ile sona erdi.

Kızıltepe Belediyesi Birimler arası futbol turnuvası sona erdi.
Sterk halı sahaspor Kompleksi’nde başlayan ve 24 takımın katıldığı turnuva, Esnaf Sanatkârlar Odası ve Eğitim sen’i yenerek birimler arası futbol turnuvasının sahibi oldu.
  Final maçını Belediye Eşbaşkanı İsmail Ası, Leyla Salman, BDP İl ve İlçe Örgütü, MEYA-DER, Eğitim Sen, MADAY-DER, KURDÎ-DER, Sarmaşık Derneği, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Muhtarlar Derneği, belediye birim müdürleri, belediye personelleri, Mehmet Yalçın Etüt Merkezi öğretmen ve öğrencileri izledi.

 
Burada konuşma yapan, Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı İsmail Ası, Kızıltepe belediyesi Uğur Kaymaz futbol turnuvasının 3’üncüsünü gerçekleştirdi. Bu turnuvanın başlama amacı da ilk başladığı zaman da bizler gelip birkaç maç izledik arkadaşlara söyledik tüm arkadaşlarımız sadece bu renkle yani sadece başarılı olmak değil amaç gençlerimiz arasındaki ilişki daha çok kuvvetlensin. İnanıyorum ki amacımız sonucuna ulaşmıştır. Başından sonuna kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bu en büyük keyiftir. Bu turnuvayı her yıl bir şehidimize adıyoruz. Bu yıl ki turnuvayı da Şehit Ali Temel’e adıyoruz.  Kendisinin şahadetinden dolayı ne kadar olumsuz etkilensek de bu tür turnuvayla adını yaşatmanın mutluluğu içerisindeyiz. Turnuvada emeği geçen öğrenci arkadaşlarımıza da emeğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 
Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 15:46

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER