banner113

Kızıltepe Barışspor’a Şampiyonluk Yemeği Verildi

Kızıltepe Barışspor’a şampiyonluk şerefine Gökçen Emlak Bürosunun sahibi Musa GÖKÇEN ve Kızıltepe’nin eski hocalarından Orhan DEMİRKESEN tarafından yemek verildi. Şampiyonluk yemeğine Kızıltepe Barışspor Başkanı Nihat Turan ve Yönetimi,Hocası Sabahattin DERİN ve teknik ekibiyle futbolcular katıldı.

Kızıltepe Barışspor’a Şampiyonluk Yemeği Verildi
 Kızıltepe Barışspor’a Şampiyonluk Yemeği Verildi

 

 Kızıltepe Barışspor’a şampiyonluk şerefine Gökçen Emlak Bürosunun sahibi Musa GÖKÇEN ve Kızıltepe’nin eski hocalarından Orhan DEMİRKESEN tarafından yemek verildi.

    Şampiyonluk yemeğine Kızıltepe Barışspor Başkanı Nihat Turan ve Yönetimi,Hocası Sabahattin DERİN ve teknik ekibiyle futbolcular katıldı.

 

Yemekte konuşan Gökçen Emlak Bürosunun sahibi Musa GÖKÇEN,” Kızıltepe Barışspor Spor Kulübü Futbol takımımızın   yakaladığı bu güzel başarı nedeniyle futbolcuları, teknik kadroyu ve yöneticilerimizi tekrar tebrik ediyorum.Bal liginde mücadele edecek takımımıza da başarılar diliyorum”dedi.

 

Kızıltepe’nin eski hocalarından Orhan DEMİRKESEN ise şu açıklamalarda bulundu.” Futbol günümüzde büyük endüstri haline gelmiştir. Kızıltepe Barışspor Spor Kulübü isminin sporda duyulması ilçenin tanınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Önümüzdeki  BAL Liginde gereken başarıyı göstereceğinize inanıyor ve sizleri üçüncü ligde görmek istiyoruz.”dedi

Son derece neşeli bir havada yenen yemekte Kızıltepe Barışspor Başkanı Nihat Turan  ve Hocası Sabahattin DERİN ise  Musa GÖKÇEN ve Orhan DEMİRKESEN’e bu nazik yemek davetlerinden dolayı müteşekkir olduklarını belirtiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2012, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER