banner113

Kızıltepe Barış Spor’dan İmza Şov

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kızıltepe Barış Spor, yeni sezon öncesi adeta imza şov yaptı. Kızıltepe Barış Spor kulübü yeni transferleri için imza töreni düzenledi. Kızıltepe Safir cafede yapılan imza töreninde takımın yeni oyuncuları sözleşme imzaladı.

Kızıltepe Barış Spor’dan İmza Şov
Yeni sezonda  Yıllarca Kızıltepespor, Şanlıurfaspor,Ankara ve Batman Petrolsporda profesyonel futbol oynayan; Batman Belediyespor, Kayapınar Belediyespor ve Mardinsporda teknik direktörlük yapmış Seyithan Özdaşla anlaşmaya vardı ve imza atıldı.

Safir cafede  gerçekleştirilen imza törenine; Kızıltepe Barış Spor  Kulübü Başkanı Nihat TURAN ve yöneticileri katıldı.

Kızıltepe Barışsporun Transfer Ettiği Futbolcular
Ömer Işık (Siverek Bld)-Sercan Aslan (Batman 72)-Serhat Özalp( Y.D.Bakır)-Faysal Tuncay( Siverek Bld)-Ömer Yılmaz( Batman 72)-Murat Kaya Kaleci( Siverek Bld)-Hayrettin Uras (Batman 72)
Farıs Çalbay (Kızıltepespor)
TURAN ; “TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”
Dış transferde  önemli transferle sezonu açtıklarını ve Antrenör Seyithan Özdaş’ın raporu doğrultusunda oyuncularla görüşmelerin süreceğini belirterek, “Resmi transfer sezonun açılmasıyla birlikte oyuncularımızla  anlaştık. Transferlerimiz
Kızıltepe Barış Spor için hayırlı olsun” dedi.
İmza töreninde heyecanlı oldukları gözlenen oyunculardan Farıs Çalbay  “
Kızıltepe Barış Spor   formasını giyeceğim için mutluyum. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Kızıltepe Barış Spor’un başarısı için ter dökeceğim” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2012, 02:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
kızıltepeli
kızıltepeli - 12 yıl Önce

inşalah kızıltepenin yapadığını barış spor yapar da artık 3 lige çıkarız şimdiden size bol şans barış spor yolunuz açık olsun

SIRADAKİ HABER