banner113

Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında Şampiyon Ortaokullar Karması

Kaymakamlık bahar Kupası şenlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarına Voleybol müsabakaları ile devam edildi.

Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında Şampiyon Ortaokullar Karması

Düzenlenen Bilardo turnuvasının ardından Voleybol turnuvası ile devam eden Kaymakamlık Bahar kupası şenlikleri dün Spor salonunda oynanan Voleybol final maçı ile sona ererken Turnuvada Hükümet Konağını voleybol takımını 3-2 yenen Ortaokullar karması voleybol takımı Şampiyon oldu.

 8 Kurum takımının 4’er takımlı 2 grupta puanlı lig usulü ile mücadele ettiği müsabakalar sonucu gruplarında başarılı olan takımlar ilk 4 için karşı karşıya geldi. Ortaokullar karması voleybol takımı finalde karşılaştığı ve çekişmeli geçen maçın ardından Hükümet Konağını voleybol takımını 3-2 yenerek şampiyon olurken Hükümet Konağını voleybol takımı ikinci, lise okulları karması üçüncü, ilçe Gençlik Spor Müdürlüğü voleybol takımı da dördüncü oldu.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Kurum müdürleri ile sporseverlerinde izlediği final maçında şampiyon olan Ortaokullar karması voleybol takımını tebrik eden Kaymakam Ermiş, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek başarılar diledi.

 Kaymakamlık bahar Kupası şenlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol müsabakalarında ilk üçe giren takımlara toplam 2250 TL para ödülü ve kupaları 19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramında verilecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 19:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER