Kaymakam Mehmet YÜZER,Türkiye Şampiyonu Başarılı Sporcuyu Altınla Ödüllendirdi

Kızıltepe Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet YÜZER ,Antalya ilinde yapılan Kros Türkiye Şampiyonasında 4.olan Kızıltepe Anafartalar Ortaokul öğrencisi Yusuf Özmen’i altınla ödüllendirdi.

Kaymakam Mehmet YÜZER,Türkiye Şampiyonu Başarılı Sporcuyu Altınla Ödüllendirdi

Okul sporları kros yarışmaları Türkiye Finalleri,15 Ocak’ta Antalya’da  yapıldı. Mardin’i temsilen katılan Kızıltepe Anafartalar Ortaokul  öğrencisi Yusuf Özmen yarışmada büyük bir başarı göstererek Türkiye 4. Olup madalya kazandı.

Türkiye şampiyonasında başarılı olan Kızıltepe Anafartalar Ortaokul öğrencisi Yusuf Özmen ile okul müdürü Mehmet Ali Demir ile Beden öğretmeni ve Gençlik spor antrönerlerini  makamında kabul eden Kaymakam YÜZER, Yusuf Özmen’i ve idarecilerini elde ettikleri başarıdan ötürü hem kutladı hem de altınla ödüllendirdi.

 

Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutması nedeniyle çok önemli bir aktivite oluğunu belirten Kaymakam YÜZER , şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuyu tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sporculardan okuldaki derslerinde de başarılı olmalarını isteyen Kaymakam YÜZER, "Spor başarısına okul başarısı da eklenirse başarı kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle sporcuların özellikle ahlak ve davranışlarıyla gerek insanlara gerekse topluma örnek davranışlar içerisinde olmaları gerekmektedir. Biz spor ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Inşallah bu destekler ilçemize daha nice başarılar getirecektir." diye konuştu.

 

Okul müdürü Mehmet Ali Demir ise yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü Kaymakam YÜZER’e teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 16:51

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER