Kaymakam Ermiş Genç Balkan Şampiyonunun Başarısını Ödüllendirdi

Yürüyüş sporunda Balkan şampiyonu olan Kızıltepeli genç sporcuyu ilçe Kaymakamı Ermiş ödüllendirerek tebrik etti.

Kaymakam Ermiş Genç Balkan Şampiyonunun Başarısını  Ödüllendirdi

Atletizm yıldızlar yürüyüş şampiyonasında Türkiye birincisi ve Balkan Birincisi olan Kızıltepeli genç sporcu Adil Danış (16) çalıştırıcı hocası İbrahim Halil Erkan ve İlçe Gençlik spor müdür vekili Fahri Yalçın ile birlikte ilçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i ziyaret ederek başarısını paylaştı.

 

Kızıltepe Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Balıkesir Ayvalık ilçesinde gerçekleşen Türkiye yürüyüş şampiyonası ve Milli Takım seçme yarışlarında Yıldız erkekler 10.bin metre’yi 46.19 dereceyle Türkiye birincisi olarak milli takıma seçilerek Milli sporcu unvanını kazanan Danış, Ayvalık’ta yapılan 14. Balkan Şampiyonasında Yıldız erkeklerde Türkiye milli takımını temsil ederek 10 bin metreyi 46.13’luk derece ile Balkan şampiyonu oldu.

 

Başarılı sporcuyu makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, başarısından dolayı kendisini tebrik ederek tam altın ve tablet bilgisayar ile ödüllendirdi. Kaymakam Ermiş, 15-19 Temmuz tarihlerinde Kolombiya’da ki Dünya yıldızlar şampiyonasına da katılacak Adil Danış’a maddi destekte de bulunacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 13:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER