banner113

Hikmet Kebap salonu Barışspor’a Moral Yemeği verdi

Hikmet Kebap salonu yarın ilk maçına çıkacak olan Barışspor'a moral yemeği verdi.

Hikmet Kebap salonu Barışspor’a Moral Yemeği verdi

Kızıltepe’yi BAL liginde temsil eden ve hazırlıklarını tamamlayıp sezonun ilk maçı için Kızıltepe öğretmen evinde kampa giren Barışspor futbolcularına, Hikmet Kebap salonu Moral yemeği vererek destek çıktı.

 

Günde çift idman yaparak yeni sezon hazırlanan Kızıltepe Barışspor Yarın (Pazar) oynayacağı sezonun ilk maçı için Cuma günü öğreden sonra öğretmen evinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Kendi sahasın ilk maçına seyircisinin önüne çıkacak olan Kızıltepe Barışspor futbol takımında hedef sezona 3 puan ile başlamak.

 

Maç için kampta bulunan Barışspor takımına moral ve destek vermek amacıyla Kızıltepe’nin seçkin Lokantalarından biri olan Hikmet Kebap Salonunun sahibi Hikmet Ölçer tarafından futbolculara akşam yemeği verildi.

 

Teknik heyet, futbolcuların ve bazı yöneticilerin de katıldığı moral yemeğinde futbolcuların neşeli ve sezonun ilk maçına iddialı oldukları gözlenirken, Moral yemeğini veren Hikmet Ölçer, amaçlarının 200 bin nüfuslu ilçenin 3. lige çıkma şansı bulunan bu ilçe takımına sahip çıkıp destek vermek olduğun belirterek, tüm Kızıltepelileri takımlarına maddi ve manevi destekte bulunarak sahip çıkmalarını isteyip Pazar günkü maça futbolseverleri sahaya davet etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2012, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER