banner113

Haydi Kızıltepe, Fıratspor - Muş Demirspor İle Kupa Maçına

Kızıltepe Fıratspor Muş Demirspor ile Kupa maçına çıkıyor.

Haydi Kızıltepe, Fıratspor - Muş Demirspor İle Kupa Maçına

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Kızıltepe Fırat spor, yeni sezon ve Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarını sürdürüyor.

  BAL liginde Mardin’i temsil eden tek profesyonel takım olan Fırat spor, Çarşamba günü kendi sahasında Ziraat Türkiye Kupası 1. ön eleme maçında Muş Demirspor ile karşılaşacak.

  Takımın başına getirilen teknik direktör Umit Aktaş ile Antrenör Ahmet Özcan yönetiminde idman ve hazırlıklarını sürdüren Kızıltepe Fırat spor kupa maçı hazırlıklarını tamamlayıp Spor salonunda kampa girdi.

  2 Eylül Çarşamba günü Kızıltepe şehir stadında saat 15.30 da oynanacak tek ayaklı eleme maçı ile ilgili olarak Kızıltepe Fırat spor kulübü başkanı Sabahattin Derin, Taraftarları ve tüm sporseverleri Fırat spor’u desteklemeye davet ederek Mardin’in tek profesyonel takımına her kesimin destek vermesi için çağrıda bulundu.

  Derin, “Çarşamba günü bizim için önemli olan bir maça çıkıyoruz. Maça iddialı hazırlandık bu turu geçersek iki ön eleme maçı daha oynayıp gruplara kalmayı hedefliyoruz. Zor şartlar altında ve maddi imkansızlıklar içinde takımın başarısı için harcadığımız çabaya destek bekliyoruz. İyi bit takım kurduk, tecrübeli hocaları takımın başına getirdik yapılacak desteklerle bu takımın gelecek sezon 3. ligde oynamasını hedefliyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 00:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER