banner113

Futsal’da Şampiyon Kızıltepe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Oldu

2014-2015 eğitim ve Öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okullararası genç kızlar futsal il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Futsal’da Şampiyon Kızıltepe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Oldu


Futsal il birinciliği müsabakaları Kızıltepe Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarının ardından tamamlandı.

Yapılan müsabakada Kızıltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonunda Savur Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesini 3-2 mağlup ederek birinciliği elde etti.

Sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele ederken takımlar arasında yaşanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. Kıyasıya mücadelenin ardından şampiyonluk ipini kızlar kategorisinde Kızıltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi göğüslerken, ikinci Savur Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesi, oldu. Kızlar kategoride de dereceye giren Kızıltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gerçekleşecek olan bölge grup müsabakalarında Mardin’i temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kızıltepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğünden Fahri Yalçın tarafından verildi.Yapılan ödül töreninin ardından konuşan Kızıltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Orhan Aydoğan ; “Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen okul sporları genç kızlar futsal il birinciliği müsabakalarına katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. Çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden takımımız düzenlenecek olan bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecektir. Takımımıza şimdiden katılacakları şampiyonada başarılar diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 13:16

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER