banner113

Engelsiz Kızıltepespor Farklı Galip 50-41

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.ligi Kızıltepe Engellilerspor,kendi evinde karşılaştığı Aydın Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ile yaptığı musabakayı farklı kazandı.

Engelsiz Kızıltepespor Farklı Galip 50-41

Kızıltepe Atatürk kapalı spor salonunda 2.lig 2.devrenin tekerlekli sandalye basketbol müsabakasında Kızıltepe Engelliler konuk ettiği Aydın Engelliler ekibini  2.devrede yaptığı flaş 3 oyuncu transferleriyle birlikte  güç kazanarak 50-41 net bir skorla galip geldi.

Kızıltepe Engelliler gücü müsabakaya çok iyi başlayarak 40 dakika boyunca üstün oynayarak,

1.Periyot :16-08

2.Periyot:27-18

3.Periyot:37-30

4.periyot sonunda 50-41 kazanmayı bildi.

 

Kızıltepe Atatürk kapalı spor salonunda oynanan maça Gençlik Ve Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN’,Kızıltepe Zahireciler Derneği ve MTDF onursal başkanı Mehmet Şerif ÖTER’,Turgut Özal Mahalle Muhtarı Fasih KOYUN’’ ve çok sayıda taraftar izledi.

 

Müsabaka sonunda bir açıklama yapan kulüp başkanı Mehmet Yusuf TAŞKIN “ Devre arasında kulübümüzün zor imkanlarıyla 3 sporcu transferi gerçekleştirdik.Bugün Aydın Engelliler karşısında yeni transferlerimiz ile birlikte sahaya çıkarak üstün bir oyun sergilediler.Hepsini canı gönülden kutluyorum.Biz engellilerimize bir faydamız olsun istiyoruz. Onlara bir şeyler yapmak için gayret gösteriyoruz. Bir görev üstlendim onlara sadece hizmet etmek için.gücümün yettiği kadar her zaman onların hizmetinde olacağım.Destek verildiği taktirde neler yapılabileceğini bugün sporcularım galip gelerek kanıtladıklarını sanıyorum.Gerçekten kulübümüzün sponsora ve desteğe ihtiyacı var.Neden kimse sponsor olmuyor ve destek vermiyor?Birileri bu kulübe sahip çıksın istiyorum ve birlikte takımımızı üstü sıralara çıkaralım.Siyasetçilerimize ve milletvekillerimize de buradan sesleniyorum,kulübümüze sahip çıkmanızı istiyorum.Cuma günü Osmaniye’ye gideceğiz,cumartesi günü  7 ocak Osmaniye engelliler ile oynayacağımız müsabakaya nasıl gideriz bilmiyorum.Ayrıca müsabakayı izleyen Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Hadi ÇOMAKTEKİN’e,Kızıltepe Zahireciler Derneği ve MTDF onursal başkanı Mehmet Şerif ÖTER’e,Turgut Özal Mahalle Muhtarı Fasih KOYUN’’a ve çok sayıda izleyen taraftara teşekkür ederim.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 23:30

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER