banner113

Engelliler Haftası Mardin'de Kutlandı

Engelliler haftası Mardin'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Engelliler Haftası Mardin'de Kutlandı
Mardin Gençlik Merkezin’ deki kutlama programına Mardin Valisi Tolga Kamil ERSÖZ, Artuklu Kaymakamı Soner KARATAŞOĞLU, Mardin Millet Vekili Gönül Bekin ŞAHKULUBEY, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa KUZU, Şube Müdürleri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

 

Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda düzenlenen kutlamalarda Step aerobik, Futbol, Voleybol ve Çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliklerde engelleri vatandaşlarımız son derece keyifli anlar yaşadı. Engelleri vatandaşlarımızın aileleri etkinlikten son derece memnun kaldıklarını ve çocuklarının hiç bu kadar eğlenmediği dile getirdiler.

 

İl Müdürü Mustafa KUZU “Artık engelleri hep birlikte aşacağız” Engelliler Haftası vesilesiyle engelli çocuklar ve aileleriyle bir araya gelmekten ve son derece mutlu olduk. Engelli çocuklarımıza verilen eğitim her geçen gün artıyor. Onların eğitim almasını sağlayan fedakâr anne ve babalara teşekkür ediyorum. Engelli olduğu için hiç kimse toplumdan dışlanmamalı, onlara sevgiyle kucak açılmalıdır. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 23:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER